Industrie2020-07-20T17:06:09+02:00
Industrie

Uw efficiëncy is ons belang,
zet dus onze kennis in – en bespaar!

Industrie

U bent actief in de maakindustrie. Dus elke ondersteuning van uw productieproces is welkom. Slimme oplossingen worden vaak bedacht door eigen medewerkers, die dicht bij het proces staan. Bijvoorbeeld handige hulpmiddelen ter ondersteuning van uw bedrijfsprocessen. Dat leidt direct tot efficiëntere productie. En dus kostenreductie!
Incido biedt een meedenkend oog én oor, bij het uitwerken en omzetten van deze ideeën in maatwerk-oplossingen.

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Toepassingen

Loopt u vast op de uitwerking van ideeën van uw productiemedewerkers? Of heeft u een concrete vraag naar productie-verbeterende producten? Denk bijvoorbeeld aan industrieel drukwerk zoals instructiestickers, waarschuwingsborden, industriële verpakkingen. Of logistieke hulpmiddelen en beschermende bedrijfskleding.

In al deze gevallen bent u bij Incido aan het juiste adres, want: we komen al tientallen jaren over de vloer bij de meest uiteenlopende branches en bedrijven, waardoor we problemen herkennen. En vaak zelfs signaleren. Vervolgens denken we op creatieve wijze “out-of-the-box” met productiviteit-verbeterende tips en handigheidjes als resultaat.

Een goed voorbeeld zijn de handige magnetische logboek-tassen voor een trailerfabrikant. Dankzij deze tassen blijft de productie-opdracht altijd bij het project. Een ander voorbeeld zijn wegwerp-vizieren in de spuiterij. Door gebruikmaking van deze vizieren, heeft de spuiter minder aanzetmomenten tijdens het spuiten. Dus: minder herstelkosten en flinke tijdbesparing!
En wat te denken van industrieel drukwerk, zoals instructieborden, barcoderingen, productielabels en alle vormen van etiketten en stickers.

Voorbeelden te over dus, van producten die ook u kunnen helpen!

Ervaring en creativiteit

Door goed te observeren, blijken we telkenmale in staat om (samen met onze klanten) slimme oplossingen uit te werken en de goede ideeën van medewerkers te concretiseren. Wilt u voorbeelden? Neem dan gerust contact met ons op.

Incido; volledig in uw element!

(0413) 25 32 25
info@incido.nl

Liessentstraat 11
5408 SB Volkel

Postbus 218
5400 AE Uden

Go to Top