Grafische inkoop2023-01-26T10:05:56+01:00

Grafische inkoop

In de ruimste zin van het woord

Inkopen is een vak. Zonder grondige kennis van dit vak doet een organisatie zichzelf tekort. Dat geldt óók voor grafische inkoop. Voor reclamebureaus, marketeers, algemeen inkopers, (semi-)overheden en zelfstandigen geldt; onze kennis is uw voordeel!

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Ga het gesprek aan

Voor ons begint de inkoop van een productie bij het stellen van vragen. Natuurlijk toegespitst op de klant; we hebben met een reclamebureau een ander gesprek dan met een fondsenwerver. Maar voor elke doelgroep biedt Incido een toegevoegde waarde. Soms groot, soms wat kleiner. Maar altijd! In ons gesprek wordt vanzelf helder op welk niveau wij opereren en wat we kunnen betekenen. Ga dat gesprek eens aan; laat u verrassen door onze marktkennis en inkoopervaring!

Marktconform

Onze passie is om u (of in geval van bijvoorbeeld een reclamebureau: uw klant) een goede aankoop te laten doen. De kwaliteit moet voldoen aan de gestelde eisen, de planning gehaald, de tarieven open en eerlijk, etc..

Om onszelf te controleren en onszelf te blijven prikkelen én overtuigen dat wij “het goed doen”, ontwikkelde Incido een methodiek om voor een specifieke productie het zogenaamde “marktconforme tarief (m.c.-tarief)” te bepalen: de prijs waarvoor een productie of dienst redelijkerwijs en onder de gestelde voorwaarden, ingekocht kan worden.

Het is onze uitdaging én persoonlijke doelstelling om ons voorstel niet uit te laten komen boven dat m.c.-tarief. En vaak lukt dat. Vervolgens is het aan ons om ervoor te zorgen dat onze inkoop dermate efficiënt en effectief is dat er sprake is van een marge waarvoor onze schoorsteen rookt. Uiteraard helpt ons enorme inkoopvolume daarbij.

Let wel: dit betekent dus dat zaken als advisering, het meedenken, het plannen, de orderbegeleiding, de kwaliteitscontrole, etc. niet separaat worden doorberekend! In vergelijking met uw eigen inkoop in de markt, krijgt u dat er dus “gratis” bij…

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Ga naar de bovenkant