Grafisch advies2021-01-22T16:19:17+01:00

Grafisch advies

U de wensen – wij de kennis

De passie waar we groot mee zijn geworden; het grafische vak! Onze passie, die wij inzetten met als doel u te helpen bij het vergroten van het effect van een ontwerp, een uiting of een mailing. Passie om mee te denken, te regelen, in te kopen – ervoor te zorgen dat het gewoon goed komt. En, de passie om onnodige kosten te voorkomen…

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Zijn wij nieuwsgierig?

Niets zo erg als door onwetendheid tijd te verspillen of onnodige kosten te maken.
Okay… wat niet weet, wat niet deert. Da’s waar.
Maar… wij weten het wél! En we helpen u zo graag…

U zal denken, bij elke aanvraag en elk project, dat wij hele nieuwsgierige mensen zijn. We vragen, vragen en vragen. Naar  het doel van uw aanvraag bijvoorbeeld. En naar wat uw klant eraan heeft. Ook uw verwachtingspatroon willen we weten. En hoe lang de uiting mee moet gaan bijvoorbeeld. Of de omvang van uw doelgroep. We vragen ons af of de uiting schaalbaar is…. etcetera, etcetera….

We stellen u dus volop vragen. Soms tegen kritisch aan, om u te helpen verder te denken. Of met een technische inslag, om nét die juiste specificaties in te kunnen schatten. Vragen die soms niet relevant lijken te zijn – totdat we u uitleggen waarom we ze stellen. Maar altijd en immer om tot een gedegen advies te komen!

Advies – gevraagd én ongevraagd…

U krijgt van ons alle kennis, kunde en contacten die tot onze beschikking staan. En dat is veel, heel veel. Met Incido krijgt u er feitelijk een zeer ervaren “medewerker” bij, die meedenkt op alle fronten. Het ene moment adviseren we om een tijdelijke marketingmedewerker in te huren, het andere moment bepalen we samen de huisstijl-papiersoort. We schrijven een advies over uw website, dan weer fotograferen een bedrijfspand voor een gevel-aankleding. Kritisch kijken we naar drukwerkverbruiken en calculeren graag de meest efficiënte aantallen. En voor een compleet nieuw huisstijlontwerp, de best-passende verpakking voor uw product of de automatisering van Word sjablonen: u vraagt – wij draaien!

ONAFHANKELIJK!

Incido is 100% onafhankelijk. En dus geschiedt onze advisering 100% onafhankelijk.

We gunnen iedereen omzet en opdrachten, maar bovenal gunnen wij onze klanten het allerbeste. De best-passende kwaliteit, de vlotste productie, de beste prijs-prestatie verhouding. En dáár gaan we voor: ALTIJD. Géén verbintenissen of contracten met toeleveranciers, geen kick-back fee via de achterdeur of  omzetbonussen. Wij zijn uw inkoper en úw belang staat voorop.

Doordat Incido zelf niet beschikt over (de last van) machines die moeten draaien of collega’s die uren schrijven, zijn onze adviezen 100% gebaseerd op uw belang. Want: gaat het u goed, dan zijn wij tevreden. Gaat het u beter, dan zijn wij gelukkig.
En scoort u beter dankzij onze inspanningen, dan trekken trots wij de champagnefles open!

“Grafisch” advies, of “gratis” advies?

Snel uitgesproken klinkt het bijna hetzelfde. Maar natuurlijk is ons advies niet gratis.
Althans…

Uiteindelijk resulteert ons advies voor 98% van de gevallen in een te factureren dienst of product. Vormgeving, drukwerk, een website, noem maar op. Uiteraard ontvangt u daarvoor vooraf een helder voorstel (offerte). Daarin zetten wij alle relevante adviezen en opties duidelijk uiteen.
Uw vraag of probleem, omgezet naar concrete diensten en/of producten met een heldere prijs.

De tijd die wij in de advisering staken, ziet u daar niet persé in terug.
Het is onze taak en passie, om u een productietarief te bieden dat marktconform is.

Voor nadere uitleg over onze grafische inkoop, nodigen wij u uit om hier te klikken en zich te verdiepen in de betreffende pagina!

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Ga naar de bovenkant