Wholesale2020-09-10T16:02:50+02:00
Wholesale
Uw handel is uw omzet,
wij ondersteunen bij uw succes!

Wholesale

Uw logistieke wereld van op- en overslag, verpakken / ompakken en transporteren / verschepen is uiterst divers en complex. Hier komen vele disciplines samen. Essentieel hierin zijn een overzichtelijke opslag, een functioneel magazijn, het benodigde ’papierwerk’ (al dan niet digitaal), lichte maar stevige verpakkingsmaterialen die hun inhoud beschermen, correcte etiketteringen en unieke coderingen.

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Logistieke oplossingen

Incido is thuis in zaken als bewegwijzering van magazijnen, het duurzaam labelen van magazijnstellingen, lastenberekeningen voor verpakkingsmaterialen, vormgeving van productverpakkingen. En voor het maximaliseren van ladingen produceren wij uw maatwerkverpakking.

We zijn ijzersterk in de productie van alle soorten verpakkingen. Beschermend, communicerend, verzendbaar, efficiënt verwerkbaar. Van voordelige bruingolf omdozen tot hoogwaardig gedrukte kunstdruk verpakkingen. Van blisters tot papier, van golf- tot massief karton. Daarnaast ervaren en bedreven in uniek gecodeerde etiketten, al dan niet voor machinale verwerking. Maar ook wikkels, krimpverpakkingen en ander maatwerk!
Voor u zijn dit allemaal (zij het onmisbare) randzaken; voor ons dagelijkse kost!

Met de productie van tientallen miljoenen etiketten en zegels per jaar, zeer brede kennis op het gebied van ontwikkeling en de productie van honderdduizenden verpakkingen per jaar, ervaring in on-time leveringen van materialen en capaciteit voor het ompakken van producten, valt u met Incido terug op een partner die uw problematiek begrijpt – en helpt op te lossen.

Incido; volledig in uw element!

(0413) 25 32 25
info@incido.nl

Liessentstraat 11
5408 SB Volkel

Postbus 218
5400 AE Uden

Ga naar de bovenkant