Vormgeving en opmaak

Uw ideeën (technisch correct) gevisualiseerd

Het is belangrijk dat uw idee wordt uitgevoerd op de wijze die past bij de uitstraling en wensen van uw bedrijf. Onze basis om u passende voorstellen te kunnen doen is luisteren, horen en zorgen dat we u goed begrijpen.

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Efficiënt én effectief

Voor Incido is het een no-go om zomaar te starten aan mooie, wilde en creatieve uitwerkingen van uw idee. Wij willen éérst overzicht op het geheel, rekening houdend met uitvoerbaarheid, kosten, productietijd en planning. Op de juiste momenten schakelen wij de creatieve vormgever in of laten een illustrator zijn of haar werk doen. En aangekomen bij opmaak, springt de juiste (creatief of technisch) DTP-er in.

Op deze manier betaalt u voor alle werkzaamheden het juiste tarief en krijgt u optimaal waar voor uw geld.

Concreet

Laat helder zijn: u kunt voor alles bij ons terecht. De opmaak van een advertentie, een poster of een spandoek, maar óók het volledig ontwerptraject van een huisstijl of beeldmerk. En alles daar tussenin, zoals de gevelaankleding van uw bedrijfspand, de opmaak van een catalogus of de vormgeving van verpakkingen.

Voor de grafische sector bieden wij collegiale ondersteuning met onze schier oneindige DTP-capaciteit, zodat uw focus bij uw core-business kan blijven.

Kennis, kunde en techniek

Voor fotobewerking, illustraties en opmaakwerkzaamheden maken wij altijd gebruik van de nieuwste versies van Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, Indesign). Voor ontwerp/vormgeving gebruiken we alles wat geoorloofd is om een creatief proces op gang te brengen en tot volledige wasdom te laten komen. Schetsen, foto’s, knipsels, nachten piekeren, notities, droedels en krabbels, stress, rust…

Belangrijk te weten dat bij Incido óók kennis is van het (door vormgevers vaak verguisde) Corel Graphic Suite (w.o. Coreldraw). Dit blijkt met regelmaat van pas te komen voor bijvoorbeeld producties die in landen geproduceerd worden waar Adobe niet beschikbaar is. Een Indesign-ontwerp omzetten naar Coreldraw of juist andersom; een aangeleverd Corel-document omzetten naar Adobe is voor ons geen probleem.

Het resultaat!

Uw resultaat is een technisch uitvoerbare vormgeving die (vormgevings-)technisch klopt, zodat u het product zonder problemen kunt (laten) produceren (drukken, printen, snijden, plotten, …).

Onze vormgevers- en opmaakwerkzaamheden kunnen worden aangevuld met aanpalende diensten zoals tekstschrijven, fotografie en beeldbewerking en uiteraard de productie en levering van ons oneindig grote productenpalet.

Abonnementsvormen

Naast vormgeving en losse opmaakopdrachten, bieden wij onze DTP-diensten ook aan onder diverse abonnementsvormen. Hiervoor werken wij zeer intensief samen met ons zusje DTPinc. U kunt Incido zien als “de schutting waar u uw werk overheen gooit”. Of, zoals een opdrachtgever mooi verwoordt: Incido is de brievenbus waar al onze DTP-opdrachten doorheen gaan.

Alles waar u niet aan denkt – of wilt denken, verzorgen wij standaard. Zo beheren wij uw bestanden op onze veilige en gebackupte servers zonder meerkosten, zetten een heldere bestandsstructuur op en bewaken deze met ons leven en beheren uw huisstijlrichtlijnen.  Het zijn slechts voorbeelden van onze gestructureerde manier van werken, welke gratis “meekomt” met de dienstverlening.

Indien nodig of gewenst komt onze medewerker naar u toe om op locatie te werken aan de opdracht.
Dit alles voor een vast bedrag per maand, op een strippenkaart of op een andere wijze waarop u graag werkt!

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL