Periodieken2020-10-20T17:34:46+02:00
Periodieken

Uw lezers zijn ons belang,
laat ons meelezen en verbeter!

Periodieken

U wilt uw klanten – abonnees en adverteerders – tevreden stellen. Uw redactie draagt daarom zorg voor een optimale inhoud van uw tijdschrift of magazine: een goede bladformule, aansprekende onderwerpen, sterke teksten en fraaie beelden.
Minstens zo belangrijk, vooral voor periodieken, zijn planning, vormgeving, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid van het drukwerk. En vergeet niet (milieuvriendelijke) verzending, portokosten, distributie, advertentieverkoop en abonnementenadministratie! Incido doet méér dan alleen uw tijdschrift drukken.

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Eén loket

Incido beschikt op al deze gebieden over ervaring en expertise. Zowel in huis als in ons netwerk. Dus, gaat u een magazine maken? Of zelfs een tijdschrift maken? Vraag om ondersteuning bij de creatie van uw magazine of tijdschrift. Of misschien gaan wij uitsluitend uw tijdschrift drukken? Klopt aan bij Incido!

Zoekt u een tekstschrijver met specifieke vaardigheden of achtergrond? Of een fotograaf die altijd een stapje vérder gaat?
Is de eindredactie niet op orde en is grondige controle gewenst? Of dient er met spoed iets geregeld te worden, maar niemand is beschikbaar?
Laat de drukker u in de steek? Of is het plastic verzendfolie u een (milieu-technische) doorn in het oog?

Val dan terug op onze hulp én die van onze professionals! Zowel in advies als in de uitvoering bieden we u een totaalpakket. Compleet bladmanagement / blad-coördinatie, redactievoering, planning-opvolging en mailinghandling. Of deelgebieden zoals drukwerkbegeleiding, abonnementenbeheer en advertentieverkoop…
We hebben de ervaring. Beschikken over de tools. De contacten… En kunnen u dus alle hulp bieden bij het maken van uw magazine!

Flexibel

Uiteraard neemt u uitsluitend die diensten af, die u zelf wenst. Voor ons is samenwerken met door u aangewezen vormgevers, fotografen of tekstschrijvers geen enkel probleem. Wij pakken het op waar nodig – en u regelt wat u zelf in de hand wilt houden. Dus óók voor uitgeverijen bewijst Incido haar toegevoegde waarde. Kleine uitgevers liften mee op ons volume en slagkracht!

Incido; volledig in uw element!

(0413) 25 32 25
info@incido.nl

Liessentstraat 11
5408 SB Volkel

Postbus 218
5400 AE Uden

Ga naar de bovenkant