Tekstschrijven2023-01-26T10:10:39+01:00

Tekstschrijven

Wij klimmen in uw pen

Journalistiek. Interviews. Reportages. Redigeren. Redactie en eindredactie. Handleidingen. Webteksten…. Veel disciplines die samenkomen in dit prachtige creatieve vak. Een vak dat overdraagt wat u wílt overdragen, een vak dat zorgt voor helderheid, voor sfeer, voor toelichting, voor controle, voor analyse…

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Over wie?

Over wat of wie schrijven wij dan? Onze tekstschrijvers schrijven over alles. Over uw klant, in een relatiemagazine. Over uw personeel, in het personeelsblad. Over de stakeholders, over uzelf of uw onderneming. Over uw product, bijvoorbeeld een handleiding. Of op uw website, waarbij gelet wordt op een goede SEO.

Voor wat?

Uw bedrijfsprofiel. Uw website en SEO. Uw (relatie-)magazine. Uw voorwoord. Uw toespraak of presentatie. Deze veelheid van soorten teksten en onderwerpen vragen om een veelzijdige aanpak. Naast enkele allrounders, hebben wij ook de nodige specialisten beschikbaar. Goed in hun vak. Geïnteresseerd, ervaren, bedreven.

Op ieder niveau en voor  ieder  doel kunt u ons inschakelen, er is altijd een passende journalist of tekstschrijver voor uw doel.

En… in alle talen!

Want ook een professionele vertaling, door native speakers, verzorgen wij vlot en foutloos. Kijkt u daarvoor ook eens op betreffende pagina door hier te klikken!

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Ga naar de bovenkant