Industrie2020-07-10T17:35:56+02:00
Industrie

Uw efficiëncy is ons belang,
zet dus onze kennis in – en bespaar!

Industrie

U bent actief in de maakindustrie. Dus elke ondersteuning van uw productieproces is welkom! Slimme oplossingen worden vaak bedacht door eigen medewerkers, die dicht bij het proces staan. Nieuwe ideeën en handige hulpmiddelen ter ondersteuning van uw bedrijfsprocessen leiden tot efficiëntere productie. En dus kostenreductie.
Incido biedt een meedenkend oog én oor, bij het uitwerken en omzetten van deze ideeën in maatwerk oplossingen.

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Toepassingen

Loopt u vast op de uitwerking van de goede ideeën die voortvloeien uit uw productie-medewerkers? Of bestaat er een concrete vraag naar productie-verbeterende producten? Denk hierbij aan waarschuwingsborden. Logistieke hulpmiddelen en handigheidjes. Industriële verpakkingen. Of beschermende bedrijfskleding!?

In alle gevallen bent u bij Incido aan het juiste adres. Namelijk, wij denken mee, we denken out-of-the-box én zijn creatief.
Als voorbeeld noemen we de handige magnetische logboek-tassen voor een trailerfabrikant; dankzij deze tassen blijft de productie-opdracht altijd bij het werkstuk. Een ander voorbeeld zijn wegwerp-vizieren voor in spuiterijen. Door gebruikmaking van deze vizieren, heeft de spuiter minder aanzetmomenten tijdens het spuiten. Gevolg? Minder herstelkosten en flinke tijdbesparing!
En wat te denken van instructieborden in een fabriek, met als gevolg een verbeterde uniformiteit in werken.

Voorbeelden te over dus, van producten die ook u kunnen helpen!

Ervaring en creativiteit

Wij komen al tientallen jaren over de vloer bij de meest uiteenlopende branches en bedrijven, waardoor we problemen vaak signaleren en zéker herkennen. Door telkens zeer goed te observeren en spiegels voor te houden, blijken we telkenmale in staat om (samen met onze klanten) slimme oplossingen uit te werken en de goede ideeën van medewerkers te concretiseren.
Voorbeelden? Neem gerust contact met ons op.

Incido; volledig in uw element!

Project voorbeelden Industrie

(0413) 25 32 25
info@incido.nl

Liessentstraat 11
5408 SB Volkel

Postbus 218
5400 AE Uden