Zorg2023-01-26T10:15:36+01:00
Zorg

Uw cliënt is ook onze zorg,
wij de ondersteuning, u de zorg!

Zorg

Patiëntenfolders, informatiebrochures, invulformulieren. Ook het drukwerk voor de zorgsector is een visitekaartje en dient er dus goed uit te zien. Incido is specialist op het gebied van formulierenbeheer, effectieve vormgeving en vooral grafische advisering en inkoop.
Altijd gericht op efficiency en kostenbesparing.

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Zorg voor uw uitingen

Incido beschikt over kennis van de vaak specialistische formulieren en patiënten informatiefolders. Hierdoor kunnen we u dus optimaal adviseren en ook ondersteunen op het gebied van;

  • Vormgeving van documenten
  • Praktische uitvoering
  • Drukwerk
  • Printwerk

Het gevolg is een helderder communicatie.
Met ons werkt u dus aan een prettiger omgeving voor uw cliënten!

Maar, we gaan veel vérder dan alleen drukwerk voor de zorgsector. Want u kunt bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld de bewegwijzering binnen uw pand(en), waardoor uw cliënten vlot en soepel hun weg vinden. Denk ook aan aan voorraadbeheer rondom de formulierenstroom. Hierdoor kunnen wij uw bestelproces optimaliseren, waardoor er geen tekorten hoeven te ontstaan.

Ook kunt u ons inschakelen voor de transitie van oude gewoontes uit het verleden naar moderne middelen. Zoals bijvoorbeeld het digitaliseren én optimaliseren van bestaande maar ook nieuw te ontwikkelen formulieren.

Tenslotte kijken wij ook graag mee naar uw interne communicatie. Daarmee doelen wij op zowel uw personeel als uw cliënten. Want met bijvoorbeeld een personeelsblad verhoogt u de betrokkenheid bij uw organisatie. Dat zal uw collega’s extra motiveren. Een alternatief kan een (al dan niet digitale) nieuwsbrief zijn, wat ook een prachtig medium is voor het informeren van uw cliënten.
En bekeek u al eens de mogelijkheden van narrowcasting: het intern informeren van uw cliënten in beeld en geluid?

Kortom: Incido zorgt graag voor u. Evenals voor uw organisatie. Door op alle fronten mee te schakelen, mee te denken en te adviseren.
En vooral: om dat totaalpakket te bieden en een aantal zorgen uit uw handen te nemen!

U bent de zorgspecialist; wij de grafisch specialist. Samen werken we, mede dankzij onze kennis over drukwerk voor de zorgsector, aan een optimale organisatie en zorgen we voor tevreden cliënten.

Incido; volledig in uw element!

(0413) 25 32 25
info@incido.nl

Neutronenlaan 26
5405 NH Uden

Postbus 218
5400 AE Uden

Ga naar de bovenkant