Vragenlijst (Frequently Asked Questions)

Heeft u een brochure over de producten en diensten van incido?
Jazeker! En deze brochure is een aardige (papieren) aanvulling op deze website. Fraai vormgegeven en -belangrijker nog- geeft tekstueel goed aan wat voor bedrijf Incido is en hoe wij werken! Vraag de brochure of een kennismakingsgesprek aan: info@incido.nl

^

Wannneer is de incido website klaar?
Nooit! Okay, er staat inmiddels een aardige website. Maar wij zullen deze steeds verder uitbouwen. Zo kunnen klanten in een later stadium inloggen op de site, waarbij zij toegang krijgen tot een aantal klant-specifieke diensten (zoals managment-info, voorraad overzichten, de mogelijkheid tot afroepen van voorraden, orderstatus, etc.). Tevens kunnen hier bestanden worden ge-upload en binnenkort zelfs visitekaartjes on-line worden opgemaakt en besteld... Ook (sommige) leveranciers zullen kunnen inloggen, bijvoorbeeld om bestanden te up- en downloaden en een orderstatus door te geven. Houdt deze pagina dus in de gaten!

^

Welke producten en diensten levert Incido nou eigenlijk precies?
Grappig, dat deze vraag zelfs door onze eigen klanten nog weleens wordt gesteld. Het antwoord is eenvoudig en lastig tegelijk: "Alles, zolang het raakvlakken heeft met onze dienstverlening".

^

Volg ons op:

Carbon Neutral Website

Liessentstraat 11
5408 SB Volkel

Postbus 218
5400 AE Uden

Tel.: (0413) 25 32 25
Fax: (0413) 27 19 17