Mailings

 

Miva/oneMen

Voor Miva verzorgt Incido reeds jaren de periodiek verschijnende Miva-mail. Met deze mailing wordt contact onderhouden met de Miva-donateurs; er wordt uitgelegd met welke projecten men bezig is, er wordt achtergrondinformatie gegeven én men geeft aan hoeveel geld er voor een uitgelicht project nodig is.

De Miva-mail verschijnt viermaal per jaar, driemaal als normale uitgave, en in de zomer als uitgebreide uitgave. Er wordt dan een collecte-actie in de kerken aan de mailing gekoppeld.

Zowel drukwerk (brochures, combi-OLA's, enveloppen, posters) als de mailinghandling als de verzending via een alternatieve postbezorger, liggen in handen van Incido.


Würth Nederland B.V.

Met regelmaat opent Würth in Nederland zogenaamde "afhaalshops". De opening van deze winkels wordt voorafgegaan door een mailing die bestaat uit twee mailshots;
1) Eérst een vooraankondiging, waarin men het heugelijke nieuws van de aanstaande opening aankondigt
2) Vervolgens een mailing met de openingsdatum en een uitnodiging om hierbij aanwezig te zijn

Daarnaast verzorgt Incido de mailings die voorafgaan aan de opening van een nieuwe Kunst-expositie. Würth heeft een eigen kunstlocatie in het pand, waarin regelmatig exposities worden gehouden.
Het aankondigings- en uitnodigingsdrukwerk en mailinghandling hieromheen, is de laatste jaren ondergebracht bij Incido.


De Blank mode

Voor modewinkel De Blank in Tiel, verzorgt Incido, in samenwerking met een marketing-adviseur, diverse mailings.

Dit betreft uitnodigingen voor de zogenaamde "Vriendinnen-avonden", kortings-acties met uitdrukbare kortingsmunten, uitverkoop-dagen, etcetera.

Incido produceerd het drukwerk, verzorgt de mailinghandling en, indien zinvol, ook de postbezorging via een alternatief postbedrijf.


Volg ons op:

Carbon Neutral Website

Liessentstraat 11
5408 SB Volkel

Postbus 218
5400 AE Uden

Tel.: (0413) 25 32 25
Fax: (0413) 27 19 17