Promo en sign

Zorg dat u gezien wordt!
Hoeveel mensen komen er dagelijks langs uw pand?
Hoeveel keer wordt uw auto gezien tijdens zijn levensduur?
En..... hoeveel investeert u in advertenties?

Een fraaie gevel-aankleding is het beste visitekaartje dat u kunt afgeven! En denkt u niet meteen aan een lelijke lichtbak, maar wat dacht u van schilderwerk in uw huisstijlkleuren? Verlichte letters op het dak? Freesletters tegen de gevel? Vrolijk wapperende banners en/ of vlaggen voor uw pand?

Uw auto of wagenpark kan zijn geld opbrengen, als u zorgt voor een duidelijke, opvallende belettering. U kunt makkelijk inspelen op de actualiteit ("wij zoeken collega's", "let op - nieuwe website", "zomeraanbieding", etc.). Het is een perfecte manier om uw naamsbekendheid te vergroten!

Gevelbekleding Sapiro

Sapiro is de groepsnaam van een aantal bedrijven in de elektrotechnische installatie-branche. Twee Sapiro-bedrijven verhuizen binnenkort naar een nieuw pand in Eindhoven.

Voor de zijgevel, zichtbaar vanaf de Boschdijk -een belangrijke doorgaande weg- verzorgden wij twee grote 'frames met spandoek', waarop afgebeeld het door ons ontworpen Company Image.

Daarnaast is de voorgevel (geheel in huisstijl) aangekleed met de bedrijfslogo's (freesletters) en banners.


Travsys

Inmiddels opgenomen in de "Incido-shop"; een compleet roll-up systeem. Voor aankleding van de met regelmaat door Travsys te bemannen beurzen, werd gekozen voor een banner van 1 meter breed x 2,5 meter hoog, welke wordt opgezet binnen 2 minuten middels een fraai roll-up systeem.

De banner verdwijnt in een handomdraai in de basis van het systeem, en is dan goed beschermd en handzaam te vervoeren.


Hirschmann

Voor onze relatie Hirschmann produceerden wij onder andere, meerdere enorme full colour-stickervellen. Deze vellen werden gelamineerd en door ons gemonteerd op speciaal geprepareerde borden.

Hirschmann monteert op deze borden diverse demo-materialen, dus echt-werkende producten, zoals netwerk-apparatuur.
Na het bedraden ervan, ontstaat een echt werkende demo-opstelling, welke mobiel is en op meerdere plaatsen kan worden ingezet.


Volg ons op:

Carbon Neutral Website

Liessentstraat 11
5408 SB Volkel

Postbus 218
5400 AE Uden

Tel.: (0413) 25 32 25
Fax: (0413) 27 19 17