Boeken en bladen

Boekproducties en bladen (tijdschriften, magazines, periodieken) maken een belangrijk onderdeel uit van onze portfolio.

Boeken kunnen variëren van een eenvoudige paperback, tot een in "harde kaft" gebonden productie uit meerdere delen, samengevoegd in een luxe cassette.

Voor de uitgever van (een) periodiek(en), zijn wij een verlengstuk van de eigen organisatie. We zorgen voor kostenbeheersing op het gebied van drukwerk, regelen alle mailinghandling (indien gewenst inclusief het printen van facturen), en sturen de postverzender aan.

Hieronder een greep uit onze relaties en bijbehorende producties!

Vruchtbare Aarde

De productie en handling van het magazine "Vruchtbare Aarde" van uitgeverij Vita Leven in Amsterdam, is sinds medio 2008 door de uitgever ondergebracht bij Incido.

Naast de druktechnische productie, verzorgen wij de handling voor verzending naar de abonnees, evenals het op een zo kostenvoordelig mogelijke wijze verpakken en verzenden van pakketten, waarmee geselecteerde resellers rechtstreeks door de uitgever worden beleverd.


Genoeg

Het magazine "Genoeg", is eind 2006 van uitgever gewisseld.
Vanaf dat moment is Incido voor dit magazine de cordinator voor wat betreft drukwerkproductie en mailinghandling.

Genoeg wordt door Incido geproduceerd, in Biofolie geseald en ter post bezorgd, en gebundeld aangeleverd bij Aldipress voor de belevering van de kiosken.


De Kleine Aarde

De Kleine Aarde heeft sinds 2005 de productie en mailinghandling van haar magazine bij Incido ondergebracht. Daarnaast verzorgt Incido de postbezorging via het TNT-alternatieve kanaal.

De opmaak van het magazine wordt conform een jaarplanning door de vormgeefster bij Incido aangeleverd, vanuit de organisatie zelf komen de adresbestanden. Vanaf dat moment regelt Incido alles dat noodzakelijk is om het magazine, inclusief eventuele reclame-opleggers, netjes geseald in Biologisch afbreekbaar folie, bij de Vrienden en Abonnees op de mat te laten vallen.
Daarnaast wordt het blad gebundeld aangeleverd bij Btapress voor de belevering van de kiosken.


Volg ons op:

Carbon Neutral Website

Liessentstraat 11
5408 SB Volkel

Postbus 218
5400 AE Uden

Tel.: (0413) 25 32 25
Fax: (0413) 27 19 17