Huisstijlen

Voor een grote groep relaties, produceren wij het huisstijl-drukwerk. Hieraan vooraf gaat vaak het ontwerpen ervan.
Maar, dat is natuurlijk niet verplicht; klanten met een bestaande huisstijl zijn ook van harte welkom!

Hieronder treft u een aantal voorbeelden aan van huisstijlen die wij in ons beheer hebben.

Schwung

Per 1 januari 2009 is onze relatie Schwung reclame een feit; ontstaan uit twee zelfstandige vormgevingsbureau's. Met n van deze twee bureau's, te weten Cuunders Vormgeving, heeft Incido een jarenlange samenwerking, waarin duidelijk sprake is van twee-richtingsverkeer.

Wij produceerde niet alleen de nieuwe huisstijl van Schwung, maar ook de prachtige openingsfolder, waarvan ook de mailinghandling door Incido werd geregeld.


Godding & Co corporate communicatie

Godding & Co wordt reeds jaren door Incido bijgestaan bij de advisering n uitvoering van drukwerk-opdrachten voor haar klanten. Vaak is er vraf overleg over de bedachte creativiteiten, waarbij Incido meepraat over de mogelijk- en onmogelijkheden in productietechnische zin.

Uiteraard zijn wij trots, om dan k de eigen, compleet nieuwe huisstijl van Godding & Co te mogen produceren!
Incido feliciteert Godding & Co met de nieuwe huisstijl n wenst hen nog vele succesvolle projecten toe!


Swanenberg's IJzer

Voor de Swanenberg groep produceren wij het complete huisstijldrukwerk. De groep bestaat uit diverse onderdelen, onder anderen Swanenberg's Ijzer, Stal Swanenberg en Swanenberg Heliservices.
Het pakket bestaat uit brief- en facturatiepapier in diverse volgkleuren, enveloppen, kunststof visitekaartjes, maar ook bijvoorbeeld de ticket-boekjes voor Heliservices.


Nedis

Voor onze relatie Nedis produceren wij met regelmaat diverse drukwerken. Visitekaartjes lopen als een rode draad door het orderpakket heen, maar ook diverse folders, leaflets en bijlagen die met het producten-magazine worden meegestuurd.

Een bijzondere productie was de budget-tijdschriftencassette (die u ziet afgebeeld). Deze is geproduceerd uit een 1 mm dik karton dat rechtstreeks op een speciale offsetpers werd bedrukt.
Vervolgens stansen en lijmen, zo ontstond het product dat plano geleverd wordt en met n beweging wordt opgezet tot cassette.


Centrum voor Dierengedrag & Educatie

Voor het CvD&E ontwierpen en produceren wij alle huisstijldrukwerk. Het pakket omvat (naast briefpapier, enveloppen, visitekaartjes en with compliments-kaartjes)
ook stickers, formulieren, folders en bedrijfskleding.


A.F.O.M.B.

Voor het bedrijf AFOMB (Administratieve en Fiscale Ondersteuning Mieke van den Brand), realiseerde Incido
het complete huisstijlontwerp, opmaak en productie
van de nieuwe huisstijl.
Deze omvat naast de standaard-elementen, ook zaken als ordner-etiketten en dossier-stickers.


Volg ons op:

Carbon Neutral Website

Liessentstraat 11
5408 SB Volkel

Postbus 218
5400 AE Uden

Tel.: (0413) 25 32 25
Fax: (0413) 27 19 17