Periodieken

Uw lezers zijn ons belang,
laat ons meelezen en verbeter!

Periodieken

U wilt uw klanten – abonnees en adverteerders – tevreden stellen. U en uw redactie dragen daarom zorg voor een optimale inhoud van uw tijdschrift of magazine: een goede bladformule, aansprekende onderwerpen, sterke teksten en fraaie beelden.
Minstens zo belangrijk, vooral voor periodieken, zijn planning, vormgeving, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid van het drukwerk. En vergeet niet (milieuvriendelijke) verzending, portokosten, distributie, advertentieverkoop en abonnementenadministratie.

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Eén loket

Incido beschikt op al deze vlakken over ervaring en expertise, zowel in huis als in ons netwerk.
Zoekt u een tekstschrijver met specifieke vaardigheden of achtergrond? Of een fotograaf die altijd dat ene stapje vérder gaat?
Heeft u een spoedopdracht en is niemand is beschikbaar?

Val dan terug op onze deskundige professionals. Van kundige drukwerkbegeleiding,  complete blad-coördinatie, redactievoering, planning-opvolging en administratie tot abonnementenbeheer en advertentieverkoop… we hebben er ervaring mee en kunnen u erbij helpen!

Flexibel

Overigens is Incido hierin extreem flexibel. U neemt namelijk uitsluitend die diensten af, die voor u wenselijk of van belang zijn. Samenwerken met uzelf of door u aangewezen vormgevers, fotografen of tekstschrijvers is voor ons geen enkel probleem! Wij pakken het op waar nodig en u regelt wat u zelf in de hand wilt houden.

Incido; volledig in uw element!

Project voorbeelden Periodieken

(0413) 25 32 25
info@incido.nl

Liessentstraat 11
5408 SB Volkel

Postbus 218
5400 AE Uden